IMG-2720.jpg

1e monteur motor-/energietechniek

32-40 uur

Wij zijn op zoek naar 1e monteur motor-/energietechniek

Seasun staat aan de vooravond van grote veranderingen! Om onze sappige tomaten en zoete paprika’s in de toekomst op een zo duurzaam mogelijke wijze te kunnen telen is de toepassing van steeds complexer wordende technische installaties onontbeerlijk. Deze installaties dienen ontworpen, beheerd en onderhouden te worden. 

Te denken valt aan het onderhouden en beheren van de warmtekrachtinstallaties (WKK) ten behoeve van de energievoorziening, water technische installaties, de logistieke systemen in de kassen, en de verpakkingsmachines in onze verwerkingshallen.  Daarom zijn wij op zoek naar een:

 

1e monteur motor-/energietechniek (32-40 uur)

 

De afdeling Nieuwe Projecten, de Technische Dienst en de afdeling Energievoorziening zullen jouw werkgebied worden. Jouw aansturing zal plaatsvinden door ons Hoofd Technische Dienst, maar de helft van je tijd zal je ook doorbrengen op de afdeling Energievoorziening.

Jij kent de belangen van werkprocedures, voorschriften en instructies. Maar je bent niet het type, dat heel de dag op kantoor wil zitten. Want het gebeurt op de werkvloer, in de kassen, de verpakkingshal en de energieruimtes.

 

Jij gaat:

·       (Mede) beheren van de energievoorziening met als doel een zo optimaal mogelijke inzet van de energie-productiemiddelen;

·       Projectmatige werkzaamheden met betrekking tot investeringen (voorbereiden/begeleiden);

·       Analyseren en verhelpen van storingen;

·       Inkopen van benodigde componenten;

·       Mede verantwoordelijk voor een efficiënte, adequate en effectieve werking van machines, installaties en hulpmiddelen ten

        behoeve van onze teelten;

·       Plannen/begeleiden van (preventief) onderhoud;

·       Beslissingen nemen over het uitvoeren van (nood)reparaties;

·       Aansturen externe partijen/leveranciers van machines en materialen;

 

Wij bieden jou:

·       Een verantwoordelijke baan met veel uitdagingen op technisch gebied;

·       Veel afwisseling, want geen (werk)dag zal hetzelfde zijn;

·       Een baan met vrijheid die past bij jouw verantwoordelijkheid;

·       De mogelijkheid om jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen binnen een dynamische en zinvolle omgeving;

·       Marktconforme arbeidsvoorwaarden waaronder een beschikbaarheidsvergoeding.

 

Seasun: jouw nieuwe werkgever?

Het familiebedrijf Seasun (www.seasun.info) is in 1941 opgericht in de regio Utrecht en sinds 2000 gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. Hier hebben we 63 hectare bebouwd met kassen, waarvan 13 hectare belicht. Zo kunnen we het hele jaar rond heerlijke tomaten en paprika’s telen. Naast het telen hebben we ons gespecialiseerd in verpakken van onze producten in een volledig geconditioneerde verwerkingshal. Hier worden onze producten verpakt volgens de gevarieerde wensen van onze klanten. Onze vaste kern personeelsleden bestaat uit ongeveer 70 loyale medewerkers. In het hoogseizoen groeit onze organisatie, door de flexibele schil in de hal en de kassen, tot ongeveer 600 personeelsleden.

 

Is dit jouw uitdaging?

Dan nodigt Seasun jou graag uit om te solliciteren.

Stuur je sollicitatie naar sollicitatie@seasun.eu. Heb je vragen? Neem dan contact op met Doenja Bleijie (HR)  (0113-347000)

 

Kom jij bij ons werken? Graag vernemen we van je! 

 

Vul hier het formulier in zodat we z.s.m. contact met je op kunnen nemen.

Solliciteer hier
Motivatie uploaden
CV uploaden